Personlig Träning

Vi vill ge dig den bästa stunden på dagen och en träningsupplevelse utöver det vanliga. Våra personliga tränare är specialister inom träning och hälsa. Hos oss får du den coaching du behöver för att må som bäst och prestera på topp. Vi utgår från dina helt personliga förutsättningar och anpassar träningen därefter. Din tränare förbereder träningsprogram, coachar så att du gör rätt, och inspirerar när det är motigt.

Som ny medlem har du 1 fri PT timme.

Detta tillfällen är till för att du skall få bästa möjliga tränings start på Haga Health Club. Vi kan hjälpa dig med ett personligt träningsprogram eller ge dig ett skönt inspiratonspass så att du kommer igång. Vill du köra regelbundet med PT lägger vi upp en längre plan så att du optimerar resultaten och får en roligare och mera målinritad träningsupplevelse.

Så kommer du igång

Om du lämnar dina kontaktuppgifter i receptionen kontaktar Träningschef, Stellan Back, dig för att ta reda på vilka tider som passar och om du har önskemål på specifik träningsform eller tränare. Du kan även kontakta Stellan direkt på stellan@hagahc.se eller 070-7274405. Du kan givetvis också använda formuläret här nedan

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig för att hitta en lämplig tid

PT 60min Enstaka tillfällen 950 kr
PT 60min Tio gånger 900 kr
PT 60min Tjugo gånger 850 kr
Duo PT 75min 1100 kr
Duo PT 90min 1400 kr
Grupp PT 60min  4 – 8 pers 300kr/person
Grupp PT – Företag On request

För icke medlemmar tillkommer 150 kr i entréavgift 

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig för att hitta en lämplig tid