Styrketräning

Att träna på Haga Health Club, HHC

Haga Health Club bedriver sin verksamhet i Radisson Blu Royal Park Hotel i Nationalstadsparken Haga. HHC är en Medlemsklubb utformad för att ge bästa tänkbara service och tillhandahålla de verktyg som behövs för att maximera din hälsa och din fysiska och mentala kapacitet. Vi gör det för att du ska bli gladare, snällare, friskare, snyggare, smartare, äldre och klokare.

Styrketräning i gym

Vi erbjuder ett fullutrustat gym med högkvalitativa konditionsmaskiner, styrketräningsmaskiner och fria vikter. Utrustningen kommer från Eleiko, Life Fitness och Hammer strength. Vår rymliga gruppträningsstudio står fri att nyttja för fri träning när där ej hålls klasser. Vårt gym är alltid bemannat och våra generösa öppettider gör det möjligt för våra gäster att kunna träna på de tider som passar dem, i en trygg och behaglig miljö.

Funktionell träning

Utöver en traditionell maskinpark för styrke- och konditionsträning har vi också en 600 kvm stor funktionell träningsyta med allt från tyngdlyftningspodier till boxningsring.

Utomhusgym

Vårt unika läge gör att vi sommartid kan erbjuda fysträning i naturskönt utomhusgym i nära anslutning till Brunnsviken. Hagaparken är en av Stockholms vackraste parker och du kan välja mellan ett flertal olika löprundor. Vi erbjuder även andra utomhusaktiviteter i form av kajakpaddling, Swimrun, SUP mm.

WordPress Themes

Nu har vi flera nya produkter i vår butik Missa inte månadens medlems-erbjudande! Avvisa