thumb-1920-168602

"It’s not bragging if you can back it up"

Tri – kopia

Swim to start & run to finish. Just TRI it...

ringenblack

"Float like a butterfly - Sting like a bee"

Boxing

Push it to your limits

crossfit

Tough times never last, but tough people do

HOS OSS
Sports builds inner strength & outer glow
PROGRAM

CRAWLKURS
för nybörjare

CRAWLKURS
fortsättning

SWIMRUN-KURS PREMIUM
Från 3 Juni Boka enstaka eller hela kursen

Mycket på gång

Under hela våren kommer vi presentera nya program och möjligheter hos oss på Haga Health Club och vår nya Sports Club. Det är mycket som händer runt omkring hela träningsanläggningen och det är en stor del av den utveckling som vi vill uppnå under 2018. Varmt välkommen att titta in och ställa frågor, så berättar vi mer än gärna för dig om våra planer!

Under denna helg tränar du i den storslagna naturen kring Gesundaberget på Siljans västra sida. En helg där du känner dig som en multisportare. Vi tränar olika konditionsidrotter såsom swimrun, trail-löpning och Mountainbike. Att vi rör oss ute på naturens villkor är centralt under våra aktiviteter. Du ska kunna crawla och vi vill att du (more…)

 • 2018-08-31 - 2018-09-02
  19:00 - 17:00

Vill du bli en snabbare simmare och ta din simteknik till nästa nivå? Missa då inte detta tillfälle där vi erbjuder dig den mest avancerade och effektiva möjligheten att analysera och justera din crawlteknik genom en helt unik metod. Simcoach Ulf Hausmann är bland de första coacher i Sverige (och i världen!) att använda den (more…)

 • 2018-09-08
  09:00 - 12:00

Under denna tvåtimmars workshop berättar simcoach Ulf Hausmann om crawltekniken och hur vi tränar in olika tekniska moment. Du får en förklaring hur och varför du ska öva på din simteknik. Eftersom vi är en mindre grupp (max 8 deltagare) får du återkoppling om vilken simstil och vilka teknikdetaljer du ska jobba med för att (more…)

 • 2018-09-23
  09:00 - 11:00

Häng med på vår inomhusträning där vi kör alla tre grenar inomhus. Du simmar med gummiband i en 15 m bassäng, cyklar på spinningcykel och springer på löpband. Det är ett roligt och utmanande sätt att kunna träna alla tre grenar under ett pass på vinterhalvåret. Passet blir högintensivt och består av olika intervallserier inom (more…)

 • 2018-09-23
  12:00 - 14:00

Boka ditt provboxningspass idag!
WordPress Themes

Nu har vi flera nya produkter i vår butik Missa inte månadens medlems-erbjudande! Avvisa