SPA-BEHANDLINGAR

Vårt SPA är en lugn och rogivande oas där du kan koppla av inhämta ny energi. Vi finns  i Royal Park Hotel Hagaparken.

Vi erbjuder ett brett och noga utvalt sortiment av behandlingsterapier, med kunskap och inspiration från världens alla hörn. Hos oss står balansen mellan det inre och yttre välbefinnandet i fokus. Du får också tillgång till vårt välutrustade gym och vår tempererade pool.

En upplevelse är en mycket uppskattad gåva

Skäm bort dina nära och kära med ett presentkort på någon av våra sköna behandlingar.

Kom i god tid till behandlingen så du i lugn och ro kan checka in och varva ner i vår spa-lounge. Medtag badkläder för att vistas vid poolen. Badrock, handduk och tofflor lånar du av oss. Informera vid bokningstillfället om allergi, sjukdom eller graviditet. Duscha före kroppsbehandling. Avbokning senast 24 tim innan bokad tid. I annat fall debiteras 50% av behandlingspriset.

Du kan även boka dina behandlingar i vår bokningsapp för Android eller iOS

Om du laddar ner till mobilen från App-store eller Google Play söker du appens namn ”Haga Health Club”

google-play-badge
Apple-App-Store-_logo

Haga Classic Deluxe – 90 min

En ansiktsbehandling där vi omsorgsfullt tar oss tid att gå igenom rengöring, hudanalys, peeling,  ånga och portömning, färgning av fransar och bryn, brynformning, hand, arm och ansiktsmassage samt mask.

Pris:  1375 kr

ansiktsbehandling

HAGA CLASSIC EXPRESS – 60 min

En ansiktsbehandling som passar alla.  Behandlingen inkluderar rengöring, hudanalys, peeling, ånga och portömning, hand, arm och ansiktsmassage samt mask.

Pris:  1 095 kr

2014-modelage-visage-phytomer

HAGA QUICK FIX – 30 min

En intensivt fuktgivande och snabbverkande ansiktsbehandling för alla hudtyper. Behandlingen inkluderar rengöring,  peeling, skalpmassage samt mask.

Let´s get a Quick Fix!

pris: 675 kr

phytomer-homme-3

TASTE OF HEAVEN – 45 min

En föryngrande och fuktgivande miniansiktsbehandling med ekologiska förtecken. Behandlingen inkluderar rengöring, peeling, massage och mask. Behandlingen inleds med en 15 min lång ryggmassage.

Let´s get a Taste of heaven!

pris: 895 kr

HAGA CLASSIC MAN – 60  min

En ansiktsbehandling speciellt anpassad för den manliga huden som är något fetare och grövre i sin struktur. Behandlingen inkluderar rengöring, hudanalys, peeling, ånga och portömning, hand-, arm- och ansiktsmassage samt mask.

pris: 1.095 kr

DR HAUSCHKA CLASSIC TREATMENT – 120 min

Skäm bort dig själv på ett alldeles speciellt sätt. Denna holistiska behandling inleds med ett avkopplande fotbad och rytmiska strykningar över armar och händer. Väldoftande kompresser skänker avslappning. Därefter följer en vårdande och rengörande ansiktsbehandling. Själva hjärtat i Dr. Hauschkas classic treament utgörs av lymfstimulering med fina penslar som har en avsvällande och renande effekt. Behandlingen ger dig en känsla av värme, lätthet och inre balans.

pris: 1.775 kr

HAGA CLASSIC MAN DE LUXE – 90 min

En ansiktsbehandling där vi omsorgsfullt tar oss tid att gå igenom rengöring, hudanalys, peeling, ånga och portömning, brynformning, hand-, arm-, rygg- och ansiktsmassage samt mask.

pris: 1.375 kr

HAGA CLASSIC EXPRESS – 60 min

En ansiktsbehandling som passar alla. Behandlingen inkluderar rengöring, hudanalys, peeling, ånga och portömning, hand-, arm- och ansiktsmassage samt mask.

pris: 1.095 kr

DR HAUSCHKA LUXURY TREATMENT – 135 min

En förlängd och utökad version av Dr Hauschka classic treatment. Denna behandling inkluderar även mjuka strykningar av nack- och ryggmuskulatur. Behandlingen ger en känsla av välbefinnande som varar länge.

pris: 1.995 kr

HOT STONE BODY FACIAL – 60 min

Behandlingen inleds med behagligt djupgående stenmassage med varma lavastenar på baksida ben, rygg/nacke och axlar samt efterföljs av en intensivt föryngrande miniansiktsbehandling.  I ansiktsbehandlingen ingår rengöring, peeling, djupverkande serum, ansikts- och ögonmask. Under tiden masken verkar får du njuta av en ljuvligt avslappnande nack- och skuldermassage.

pris: 1.075 kr

Avancerade ansiktsbehandlingar – AHA behandlingar

FACE PEEL EXPRESS – 30 min

Denna  patenterade blandning av 5 olika AHA och BHA-syror fungerar som en bredspektrabehandling och har flera unika effekter. Huden blir ren, klar, spänstig och återfuktad. Behandlingen minimerar rynkor & linjer, verkar porsammandragande, motverkar hyperpigmentering, acne & rosacea, reglerar talgproduktionen, reparerar solskador, dämpar rodnader och jämnar ut hudtonen. Resultatet ackumuleras för varje behandling.

pris: 895 kr  TIPS! Vid köp av kurkort om 5 PEEL-behandlingar, bjuder vi på den 6:e

FACE PEEL DE LUXE – 60min

En resultatinriktad behandling där huden först behandlas med den patenterade Alpha Beta peelingen som gör huden ren, klar, spänstig och jämn med en fantastisk lyster. Därefter appliceras en värmande inpackning med  hyaluronsyra och C-vitamin som ger en intensiv återfuktning och fyller ut fina linjer och rynkor så att de slätas ut. Huden blir mjuk, slät och följsam. I behandlingen ingår massage av nacke och axlar. TIPS! Vid köp av kurkort om 5 behandlingar, bjuder vi på den 6:e

pris: 1 095 kr / 1 195 (med extra starka syror)

FACE PEEL EXPRESS – EXTRA STRENGTH  – 30 min

Samma som ovan men behandlingen utförs med en extra stark formula bestående av 6 st olika AHA och BHA-syror. Behandlingen passar de som har tålig hy och som varit på syrabehandling tidigare.

TIPS! Vid köp av kurkort om 5 st PEEL-behandlingar, bjuder vi på en 6:e behandling.              

pris: 995 kr

Djuprengörande ansiktsbehandlingar

ACNE TREATMENT – 60min

En djupverkande aknebehandling som rengör huden på djupet, dämpar inflammationer och motverkar akne. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, ånga, en grundlig portömning och ansiktsmask. Om behov finns använder vi steril lansett för att öppna upp porerna.

pris: 1 095 kr

MILIA TREATMENT – 45 min

En behandling för dig som har milier. Milier är små inkapslingar av talg och keratin som ligger under huden, ofta runt ögonen eller på kinderna. Under behandlingen punkteras milierna och inkapslingen pressas ut.

 pris: 895 kr

SWEDISH MASSAGE –  75 / 50 / 25 minuter

Njut av den berömda svenska klassiska massagen hos oss på Haga Health Club! Klassisk massage är en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig, skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig. Massage har både rehabiliterande och förebyggande effekt. De positiva fysiska och mentala effekterna är många.

Våra terapeuter har fördjupande kunskaper och färdigheter i massage och arbetar i friskvårdande syfte med att förebygga muskelspänningar som kan orsaka skador och problem. Vi anpassar våra behandlingar efter ditt behov.

Pris 25 min:   675 kr
Pris 50 min:   975 kr
Pris 75min: 1.050 kr

phytomer-homme-5

LYMPHATIC DRAINAGE MASSAGE – 60 minuter

Lymfbanorna är kroppens avloppssystem. De ”städar bort” vätska och slaggprodukter och hjälper kroppen att hålla ett jämnt näringsflöde. I denna massage används sugkoppor som ger ökad cirkulation, vilket i sin tur ökar syretillförseln till cellerna och bortförsel av slaggprodukter.

Pris: 1075 kr

2014-soin-oligomer-spa-phytomer

SPORTS MASSAGE – 25/45 minuter

Kraftfullare än den klassiska massagen. Med kraftfulla grepp och töjningar mjukar vi upp de muskler som orsakar problematik. Ofta läggs även stretch och triggerpunktsbehandling till för bästa resultat.

Pris 45 min: 975 kr
Pris 25 min: 675 kr

ROYAL FOUR HAND MASSAGE – 45 minuter

En ljuvlig fyrhands-massage där olika massagetekniker blandas och varvas med varandra. Två samtränade massageterapeuter arbetar i samharmoni för optimal avslappning och välbefinnande.

Pris: 1.495 kr

HOT STONE BODY FACIAL – 60 minuter

Behandlingen inleds med behagligt djupgående stenmassage med varma lavastenar på baksida ben, rygg/nacke och axlar samt efterföljs av en intensivt föryngrande miniansiktsbehandling.  I ansiktsbehandlingen ingår rengöring, peeling, djupverkande serum, ansikts- och ögonmask. Under tiden masken verkar får du njuta av en ljuvligt avslappnande nack- och skuldermassage.

Pris: 1.075 kr

FOOT MASSAGE- 25 min

Behaglig massage för trötta fötter och underben.

Pris: 675 kr

HOT STONE MASSAGE  – 60 min

En behagligt djupgående helkroppsmassage med varma lavastenar.
Våra terapeuter utför även vaxning, frans & brynfärg samt formning av bryn.

Pris: 1.075 kr

LOMI LOMI MASSAGE  – 60 min

En avslappnande Hawaiiansk helkroppsmassage som lindrar ömma och stela muskler. Massagetekniken följer ett flytande mönster som påminner om havets svepande vågor för att skänka inre harmoni och avkoppling.

Pris: 1.075 kr

BLUEBERRY DREAM – 75 min

Underbar blåbärsbehandling i tre steg med blåbärsskrubb, inpackning och kroppsmassage. Som en drömresa genom blåbärsskogen är denna föryngrande och spänstgivande kroppsbehandling som innefattar sockerskrubb, massage i blåbärssufflé och blåbärsinpackning. Under tiden du ligger inpackad får du njuta av en avkopplande ansiktsmassage.

Pris: 1 175 kr

HOT CHOCOLATE WRAP – 60 min

Sagolikt njutbar behandling som försätter kroppen i en annan dimension. En härlig  kakaopeeling med kiwikärnor gör din hud himmelskt len. Därefter får du en välgörande inpackning med varm, underbart doftande chokladmousse som stimulerar endorfinproduktionen. Under tiden kroppen ligger inpackad i choklad får du njuta av en skön och avkopplande skalpmassage. Avslutningsvis appliceras en väldoftande chokladkräm med lätta massagegrepp.

Pris: 1 075 kr

BLUEBERRY SCRUB – 30 min

Kroppen poleras med sockerskrubb som är rik på antioxidanter och ger huden en ny ungdomlig spänst.

Pris: 675 kr

CHOCOLATE SCRUB – 30 min

En härlig kakaopeeling med kiwikärnor gör din hud himmelskt len. Behandlingen avslutas med att en väldoftande chokladkräm appliceras med lätta massagegrepp.

Pris: 675 kr

HOLISTIC BODY TREATMENT – 90 min

Välgörande behandling för hela kroppen. Rytmiska strykningar stimulerar lymfflödet och främjar förnyelseprocessen. De rytmiska och glidande strykningarna låter dig landa i nuet. Behandlingen skänker inre ro och välbefinnande från topp till tå.

Pris: 1 375 kr

HOLISTIC BACK TREATMENT – 30 min

Denna behandling löser upp spänningar i ryggen genom rytmiska strykningar som även omfattar huvud, armar och händer.

Pris: 675 kr

FRANS- & BRYNFÄRG / FORMNING AV BRYN

  • FRANS OCH BRYNFÄRG + PLOCK 35 MIN: 675 KR
  • BRYNFÄRGNING + PLOCK 20 MIN: 475 KR
  • FRANSFÄRGNING 20 MIN: 475 KR
  • FORMNING AV BRYN 15 MIN: 225 KR
    (I kombination med ansiktsbehandling: 195 kr)

VAXNING

  • ÖVERLÄPP OCH HAKA 15 MIN: 475 KR
  • VÄLJ MELLAN HALVA BEN, RYGG ELLER BIKINI 25 MIN: 675 KR
  • VÄLJ MELLAN HELA BEN ELLER BRAZILIAN 50 MIN: 975 KR
  • HELA BEN INKL BIKINI 75 MIN: 1175 KR

HAND SPA – 30 min

Behaglig quick-fix för torra händer. Rengörande handbad och skonsam skrubb befriar dina händer från såväl orenheter som gammal torr hud och gör huden mottaglig för vitaminerna i det stärkande te-badet. Päron- och äppelinpackningen samt den ljuvliga massage-soufflén gör dina händer mjuka och härligt återfuktade.

Pris: 675 kr

8816846d-620e-48ef-8a4b-28bcfe2d6d24_560_420
2014-ga-na-rique-corps-phytomer-na-2

PEDICURE – 60 min

Unna dig själv vackra fötter. I behandlingen ingår ett mjukgörande fotbad, filning av naglar, borttagning av förhårdnader, massage och lackning.

Pris: 1 095 kr

FOOT SPA – 30 min

Behaglig quick-fix för torra fötter. Ett härligt fotbad efterföljs av fotskrubb där narig och torr hud poleras bort. Dina fötter sveps in i en näringsgivande inpackning och masseras därefter i en underbart värmande olja.

Pris: 675 kr

Gravidbehandlingar

MOTHER´S REST– FRÅN TOPP TILL TÅ – 60 min

En behandling som fokuserar på det du och din kropp behöver som bäst, just under graviditeten. Behandlingen inleds med en uppfriskande miniansiktsbehandling som renar och återger huden dess balans. Sedan behandlas spänningarna i nacke, övre delen av ryggen och dekolletaget i en mjuk och muskelavslappnande oljemassage. Fötter och ben får en behandling med extra fokus på de muskelspänningar och cirkulationsbesvär som kan uppstå under graviditeten. Mothers-treat-behandlingen ger förnyad skönhet och lyster till dig och din hud samt ny, välbehövlig kraft och vitalitet till både kropp och sinne.

Pris: 1 095 kr

PRECIOUS FEET – SVALKANDE FOTBEHANDLING – 30 min

Avslappnande och svalkande fotbehandling för dina trötta fötter. Du börjar med ett fotbad sedan en ekologisk fotskrubb som gör dina fötter lena. Därefter får du en dränerande massage med kalla oljor på fötter och underben.

Pris: 675 kr

Barnbehandlingar – lämpliga för barn mellan 6 och 14 år

MINI MANICURE – 30 min

Behandlingen inkluderar handbad,  inpackning, hand- och armmassage samt lackning för de som vill.

Pris: 475 kr

MINI PEDICURE – 30 min

En mysig fotbehandling som inkluderar fotbad, inpackning och fotmassage samt lackning för de som önskar.

Pris: 475 kr

JUNIOR FACIAL – 30 min

En avkopplande och välgörande miniansiktsbehandling som inluderar rengöring, mask och skalpmassage.

Pris: 475 kr

WordPress Themes

Nu har vi flera nya produkter i vår butik Missa inte månadens medlems-erbjudande! Avvisa