Gruppträning

Klassbeskrivningar

Yoga:

Här kopplar vi samman andning med rörelse.
Klassen innehåller ett kreativt flöde av dynamiska, fysiskt utmanande och lugna, återhämtande sekvenser. Du uppmuntras att följa ditt eget flöde och att pausa när du behöver. Klassen passar alla.

Vatten:

Kondition och styrka varvas i vatten. Olika redskap som tex. Hantlar används för att utmana sig själv lite extra. Klassen passer alla då det är en mild och skonsam träningsform där du själv avgör intensiteten.

Spinning:

Effektiv träning för dig som vill utmana dig själv. Upplägget består av en ordentlig uppvärmning innan vi ger oss på tuffa intervaller och/eller backar. Här sätter varje instruktör sin egen prägel men alla ger dig förutsättningar för ett hårt och bra pass. Klassen passer alla då du själv avgör intensiteten.

Styrka intervall:

En styrkeklass där vi med olika redskap och din egna kroppsvikt jobbar igenom hela kroppen i olika intervallserier. Effektiv, enkel och rolig träningsform.

Core:

Enkla övningar som stärker upp mage, rygg och intilliggande muskler. Passar perfekt som enskild klass eller som komplement till annan träning. En stark Core förenklar mycket i det vardagliga livet och bör efterstävas att ha av alla.

Totally Toning:

En enkel, rolig och effektiv träningsform som innehåller både kondition och styrka.
Ibland används olika redskap och ibland arbetar man med sin egna kropp som enda redskap- stort fokus på figurformande övningar. Ett pass med mycket glädje och energi!

Circle Power:

En Tabata-baserad klass som passar alla oavsett förmåga.
Klassen är uppdelad i tre set på ca 15 min.
Vi går igenom kroppens alla muskler, adrenalinet sprutar och skratten är höga.
Varje intervall är 30 sek och du kan köra 3 repetioner eller 15, allt efter förmåga.
Det här är en extremt effektiv träningsform som ger muskelutveckling, kondition och smidighet på samma gång.
Veckans måste!

Styrka skivstång:

Ett komplett styrkepass där vi jobbar igenom hela kroppen med hjälp av skivstång. Klassen passer alla och vikten bestämmer du själv.

HIIT:

High Intensity Interval Training. Ett kort och tufft pass där pulsen sticker iväg ordentligt. Maxansträngning varvas med vila i längre eller kortare intervaller för att uppnå förbättrad kondition och ökad fettförbrännin

Pilates fusion:

Pilates fusion är en skonsam träningsform som ger en ökad kroppmedvetenhet och kan tränas av alla. Pilates är ett gott komplement till andra mer krävande sporter eller för dig som har ett stillasittande arbete. Pilates ger en god kroppshållning, gör dig smidigare och mer funktionell i din vardag.

WordPress Themes