Gruppträning

KLASSBESKRIVNINGAR

Yoga

Här kopplar vi samman andning med rörelse.
Klassen innehåller ett kreativt flöde av dynamiska, fysiskt utmanande och lugna, återhämtande sekvenser. Du uppmuntras att följa ditt eget flöde och att pausa när du behöver. Klassen passar alla.

Spinning

Effektiv träning för dig som vill utmana dig själv. Upplägget består av en ordentlig uppvärmning innan vi ger oss på tuffa intervaller och/eller backar. Här sätter varje instruktör sin egen prägel men alla ger dig förutsättningar för ett hårt och bra pass. Klassen passar alla då du själv avgör intensiteten.

Circle Power

En Tabata-baserad klass som passar alla oavsett förmåga. Klassen är uppdelad i tre set på ca 15 min. Vi går igenom kroppens alla muskler, adrenalinet sprutar och skratten är höga. Varje intervall är 30 sek och du kan köra 3 repetitioner eller 15, allt efter förmåga. Det här är en extremt effektiv träningsform som ger muskelutveckling, kondition och smidighet på samma gång. Veckans måste!

HIIT = High Intensity Interval Training

Ett kort och tufft pass där pulsen sticker iväg ordentligt. Maxansträngning varvas med vila i längre eller kortare intervaller för att uppnå förbättrad kondition och ökad fettförbränning

Vatten

Kondition och styrka varvas i vatten. Olika redskap som t.ex. hantlar används för att utmana sig själv lite extra. Klassen passar alla då det är en mild och skonsam träningsform där du själv avgör intensiteten.

Styrka intervall

En styrkeklass där du med olika redskap och din egen kroppsvikt jobbar igenom hela kroppen i olika intervallserier. Effektiv, enkel och rolig träningsform.

Totally Toning

En enkel, rolig och effektiv träningsform som innehåller både kondition och styrka.
Ibland används olika redskap och ibland arbetar man med sin egen kropp som enda redskap med stort fokus på figurformande övningar. Ett pass med mycket glädje och energi!

Styrka skivstång

Ett komplett styrkepass där vi jobbar igenom hela kroppen med hjälp av skivstång. Klassen passar alla och vikterna bestämmer du själv.

Pilates fusion

Pilates fusion är en skonsam träningsform som ger en ökad kroppsmedvetenhet och kan utövas av alla. Pilates är ett gott komplement till andra mer krävande sporter eller för dig som har ett stillasittande arbete. Pilates ger en god kroppshållning och gör dig smidigare och mer funktionell i din vardag.

Medlems-app för bokning

Som medlem bokar du enklast klasser, events och behandlingar i mobilappen för Android eller iOS

google-play-badge
Apple-App-Store-_logo
WordPress Themes

Nu har vi flera nya produkter i vår butik Missa inte månadens medlems-erbjudande! Avvisa