Boka Nu!Triathlon-helg med Lothar och Nicole Leder

Boka Nu!Triathlon-helg med Lothar och Nicole Leder

”Meet the first triathlete who did the IM distance under 8:00 hours”.
Under denna helg kommer du träna såväl teknik som uthållighet samt få tips och tricks från två f.d. triathleter, Lothar och Nicole Leder, som har präglat den yttersta världseliten inom triathlon under en lång period. Lothar var den första som knäckte drömgränsen 8 timmar på IM-distansen. Nicole Leder var oftast snabbaste tjej på löpning och har även vunnit tre IM-lopp under sin karriär. Dessutom är Haga Health Clubs professionella sim- och swimruncoach med, vilket gör att du får mycket uppmärksamhet och feedback av våra kompetenta coacher. Vi analyserar din teknik i såväl simning som löpning. Vi använder oss av avancerad analysutrustning när du simmar i en ”endless pool”. Utöver de tre triathlongrenarna tränar vi på grundläggande stabilitets- och styrkeövningar. Inspirationsföreläsningar ger dig motivation att sätta egna mål och jobba i riktning mot dessa. Lothar och Nicole jobbar som triathloncoacher i Tyskland och har skrivit många böcker i ämnet triathlonträning. Du har chansen att vara med när dessa båda delar med sig av sina kunskaper om triathlonsporten. Vi simmar förstås i öppet vatten, springer tillsammans och har roligt. Helgens upplägg passar även dig som tränar och tävlar i swimrun. Vi fokusera på simning och löpning.

Preliminärt schemat:

Fredag 27:e juli
17:00-17:30   Introduktion av ledarna och programmet för helgen
17:30-18:15   Gemensam lugn löpning (30 – 45 min) för att lära känna varandra
18:30-19:30   1:a simpass med fokus på teknik och individuell feedback (ca 60 min)
20:00              Middag

Lördag 28:e juli
09:00-10:30    Föreläsning simteknik (ca 90 min)
11:00-12:00    2:a simpass med fokus på OW med navigering, bojtagning, klungkörning, pacing och växlingar (ca 60 min)
12:30               Lunch
14:00-15:00    Löpteknik med stegringslopp och individuell feedback (ca 60 min)
15:30-17:00    Föreläsning om triathlon, tränings- och tävlingsupplägg, tips och tricks (ca 90 min)
17:30-18:30    Styrke- och smidighetsträning för triathleter (ca 60 min)
19:00               Middag

Söndag 29:e juli
09:00-10:00    3:e simpass med fokus på simstyrka, teknik och intervaller, paddlar och dolme (ca 60 min)
11:00-12:00    Föreläsning om cykelträning (ca 60 min)
12:30               Lunch
14:00-15:00    Löpning, intervallträning (backintervaller, du väljer farten, ca 60 min)
15:30               Avslutande fika

Ledare:                    Lothar Leder (först i världen under 8 h på IM, vunnit 11 IM titlar, två 3:e platser på Hawaii), Nicole Leder (6 IM-titlar, vunnit
–                                IM European Championship),Ulf Hausmann (f.d. landslagssimmare i Östtyskland)
Datum:                   27-29 juli 2018
Pris:                         4.950 kr inklusive all ledarledd träning, föredrag, måltider (två luncher, två middagar och fika)
Övernattning:      Radisson Blu Royal Park hotell för dig som vill ha lägerkänsla.
–                               Enkelrum: 995 Kr/natt, Dubbelrum: 1095 Kr/natt. Välj rätt bokningsknapp nedan
Förkunskaper:     Du kan crawla och känner dig trygg i öppet vatten. Inga krav på tid.
Antal deltagare:  max 20
Utrustning:          Våtdräkt, löparkläder
Frågor:                   Kontakta ulf.hausmann@hagahc.se eller mobil: 073-8522292

  • 2018-07-27 - 2018-07-29
    18:00 - 17:00


WordPress Themes

Nu har vi flera nya produkter i vår butik Missa inte månadens medlems-erbjudande! Avvisa