Ej TillgängligFULLBOKAD: Swimrun Premium – upplev delar av ÖtillÖ-banan inkl sim- och löpteknik

Ej TillgängligFULLBOKAD: Swimrun Premium – upplev delar av ÖtillÖ-banan inkl sim- och löpteknik

En helg där swimrun-hjärtat slår högre och högre.
Vi börjar med teknikträning simning i öppet vatten samt löpning i Hagaparken. Du filmas kort och vi gör en enklare analys för att hitta viktiga förbättringsområden. Vi äter god mat i hotellets restaurang. Därefter kör vi swimrun på Haga Health Clubs egen bana – framtagen av ÖtillÖ och Rockman champion Marika Wagner. Du får värdefulla swimrun-tips och en genomgång av utrustning inklusive alla moment som gör swimrun till en underbar idrott. Nästa dag tar vi oss med egen båt ut till Skärgården där vi kör swimrun på utvalda delar av ÖtillÖ-banan. Vi kommer att köra som en grupp eller dela upp oss in i mindre grupper beroende på kapacitet och färdighetsnivå. Vi vill att det blir en gemensam upplevelse och håller hela tiden ihop gruppen så att alla blir sedda. Kursledare är Haga Health Clubs sim- och swimruncoach Ulf Hausmann och Tomas Granberg (löp- och swimruncoach). Båda är erfarna swimrunners som delar med sig av sina kunskaper, tips och tricks. Du kan välja själv om du kör med din partner eller ensam. Vi kommer att para ihop er för att träna moment som simning och löpning med lina samt växlingar. Båten följer med oss under hela dagen och vi tar oss till de finaste och mest kända platserna. För dig som bor på hotellet finns det möjlighet att koppla av på kvällen med t.ex. massage eller andra spabehandlingar (bokas och betalas individuellt).

Datum: 18-19 augusti (utvalda delar av banan)
Ledare: Ulf Hausmann – professionell sim- och swimruncoach, och Tomas Granberg – professionell löp- och swimruncoach. Båda har deltagit i ÖtillÖ och andra swimrunlopp. Tomas, rankad 4:a i ÖtillÖ, kom 2:a på Solvallas swimrun och Ulf kom 2:a på Loftahammar Endurance Race.
Övernattning: På hotellet för dig som gärna vill ha lägerkänsla eller om du reser till Stockholm. Boka med knappen längst ner.
Förkunskaper: Du kan crawla och känner dig trygg i öppet vatten. Inga krav på tid. Du tränar regelbundet och är van att köra längre distanser. Du är oskadad.
Antal deltagare: 16 st
Utrustning: Våtdräkt för swimrun. Lätta skor att simma i (terräng eller swimrunskor). Dolme, paddlar, lina går bra men inget måste – vi kan tillhandahålla den typen av utrustning till några. Simglasögon och badmössa. Varma kläder för ombyten. Energi som du behöver under träningspassen.
Pris: 4.450 kr inklusive all ledarledd träning, transport med egen båt/följebåt till Skärgården samt lunchbox på söndagen.
Frågor: Kontakta ulf.hausmann@hagahc.se eller mobil: 073-8522292

Restaurangen

Njut Stockholms mest uppskattade veganbuffé med stort utbud av maträtter. En välfylld buffé som ger dig både återhämtning och smakupplevelser. Kom ihåg att återhämtning i form av näringsrik mat och vila är en del av träningen. Brunchen serveras varje söndag och kostar 395 kr och det finns även à la carte som serveras alla dagar. Vill du enbart äta några snacks erbjuder vårt Wild & Royal Café olika smoothies och vegan snacks.

Schema (ändringar kan förekomma):

Lördag:
08:00 – 08:30 Välkomstmöte Haga Health Club (Radison Blu hotell, Frösundavik)
08:30 – 10:00 Halva gruppen simteknik och halva löpteknik
10:00 – 11:30  Byte av grupp simteknik och löpteknik
12:00 – 13:00  Lunch
13:30 – 15:30  Swimrun på Hagas egen Swimrun bana (Introduktion i lugnt tempo, teknikträning simning OW, simma med lina/parvis, växlingar, trail-löpning)
15:30 – 16:00  Fika
16:30 – 17:30  Swimrun intervaller på Hagas egen Swimrun bana (intervallträning – du väljer farten)
18:00 -20:00  Middag på hotellet

Söndag:
07:45  Samling vid bryggan i Brunsviken utanför hotellet
08:00 – 09:30  Båttransport till Skärgården (exakt rutt bestäms av ledarna beroende på väderförhållanden – säkerheten först). Vi tränar på utvalda dela av ÖtillÖ-banan.
09:30 – 10:00   Mingel med gruppen om dagens turer och utbyte av erfarenheter
10:00 – 13:00  Swimrun (med uppehåll och i olika fartgrupper)
13:15 – 14:15   Lunch (Lunchbox tillhandahålls av Haga HC)
14:30–16:30   Swimrun (med uppehåll och i olika fartgrupper)
17:00 –18:30  Fika på båt och hemresa

  • 2018-08-18 - 2018-08-19
    08:00 - 19:00


WordPress Themes

Nu har vi flera nya produkter i vår butik Missa inte månadens medlems-erbjudande! Avvisa