Ej TillgängligKampsportshelg 18-20 maj på Haga Health Club med exklusivt hotellpaket

Ej TillgängligKampsportshelg 18-20 maj på Haga Health Club med exklusivt hotellpaket

Unna dig en lyxig inramning av Superior Challenge 18-20 maj med en weekend på Radisson Blu Royal Park Hotell i vackra Hagaparken. Vi erbjuder ett förmånligt hotellpaket med proffsträning, plant-based nutrition och biljetter till evenemanget på Cirkus.

Europas mest högkvalitativa MMA-gala fyller 10 år och organisationen firar det genom en lyxigare inramning av den 17:e galan som går av stapeln lördagen den 19:e maj på Cirkus. Haga Health Club tillsammans med Radisson Blu Royal Park är officiell hotellpartner och värd för den spänningsladdade invägningen dagen innan match.

Våra Superiorpaket
Med vårt Superiorpaket får du se toppfighters på nära håll under den officiella invägningen med press; det kommer att bjudas på adrenalinspänd underhållning! Här får du också möjlighet att träna tillsammans med proffsen i Haga Health Club med en nyöppnad 600 kvm stor POWERBOX. Omowale Adewale, professionell boxare från Brooklyn och specialist inom Plant-based Nutrition, flyger även in för att dela sina erfarenheter och träningspass under helgen.

Omowale Adewale
Omowale är en certifierad USA-boxningstränare och 2-faldig Kickboxing-mästare i divisionen 155lbs och 165lbs samt boxningsmästare i 165lbs. Wale är också en före detta atlet i bodybuilding och “track and field”. Omowale är även certifierad i Plant-Based Nutrition, forskare på MaRLI och författare till boken “An Introduction to Veganism and Agricultural Globalism”. Missa inte denna exklusiva chans att ta del av Wales unika kunskap och träning!


Superiorpaket Weekend fre-sön 3260 SEK / två personer         

I Superiorpaket Weekend ingår:
– Biljett till den Officiella Invägningen med press på Fredag kl 16:00
– Boende i Standard Dubbelrum, Room Service 07:00–23:00
– Super Breakfast Frukostbuffé
– Entré till Haga Health Club och POWERBOX
– Träning och Föreläsning om Plant-based Nutrition med Omowale Adewale
– Biljetter (A-Parkett) till Superior Challenge på Cirkus med egen Parkett BAR
– Transport till evenemanget på Cirkus
– Köp till  “Ringside Biljett” för 300 kr/ person

Har du redan Superiorbiljett till Cirkus?
Du kan ändå ta del av vårt hotellerbjudande här. Boka Superiorpaket Endast Hotell (Dubbelrum) >> eller Boka Superiorpaket Endast Hotell (Enkelrum) >>

Övrigt:
– Paketet går även att boka för en person mot enkelrumstillägg.
Boka Superiorpaket Weekend Enkelrum >>
– Erbjudandet gäller i mån av plats

 


Superiorpaket Match lör-sön 2020 SEK/ två personer          

I Superiorpaket Match ingår:
– Boende i Standard Dubbelrum, Room Service 07:00–23:00
– Super Breakfast Frukostbuffé
– Entré till Haga Health Club och POWERBOX
– Träning och Föreläsning om Plant-based Nutrition med Omowale Adewale
– 
Entréiljetter (A-Parkett) till Superior Challenge på Cirkus med egen Parkett BAR
– Transport till evenemanget på Cirkus
– Köp till  “Ringside Biljett” för 300 kr/ person

Har du redan Superiorbiljett till Cirkus?
Du kan ändå ta del av vårt hotellerbjudande här. Boka Superiorpaket Endast Hotell (Dubbelrum) >> eller Boka Superiorpaket Endast Hotell (Enkelrum) >>

Övrigt:
– Paketet går även att boka för en person mot enkelrumstillägg. Boka Superiorpaket Match Enkelrum >>
– Erbjudandet gäller i mån av plats


Superior Challenge

Superior Challenge är idag bland de främsta internationella MMA-kampanjerna i världen, och den största producenten av internationella MMA-idrottare i Norden, med branschens mest moderna marknadsföringsplattform och framstående TV-produktioner i HD. Deltagande fighters är några av världens absoluta bästa MMA-idrottare och mästarna rankas högt bland världens toppelit.

Invägningen
Detta är ett mycket underhållande moment som äger rum en dag innan match och är det första delmålet för samtliga fighters där de måste klara invägning på den överenskomna viktklassen. Alla atleter har noggrant planerat sin viktminskning långt i förväg och för vissa kan det vara det svåraste momentet kring en match. Dessutom är det här fighterna möts för första gången ansikte mot ansikte i en så kallad ”Stare Down”. Det är ett otroligt spänningsladdat ögonblick där den mentalt starkare fightern har möjligheten att få ett psykologiskt övertag över sin motståndare. På invägningen kommer man kunna se svenska fighters som Simon Sköld, den populära Malmö fightern Martin Akthar och en av Norges mest populära fighter Martin Hamlet ta sig an internationella toppatleter.

Den officiella invägningen är öppen för press och publik, och kommer även att sändas live på Viaplay Fighting, samt via Viaplays och Superior Challenges Facebook-sidor. Starttid är kl. 16:00 och det kommer att bjudas på adrenalinfull underhållning.

”- Vi vill stolt presentera Radisson Blu Royal Park Hotel och Haga Health Club som officiell partner till Superior Challenge. Hotell, spa och träningsanläggning ingår i en otroligt vacker byggnad vid Hagaparken med en genomgående majestätisk känsla. Därför passar det utmärkt med Superior Challenge 17:s lyxiga inramning och är en naturlig plats för galans officiella invägning.”  Babak Ashti, Founder, Superior Group International

superior challenge 17

18:e maj 2018 – Officiell invägning

Eventstart kl 16:00
Haga Health Club, Frösundaviks allé 15, 169 70 Solna

19:e maj 2018 – Superior Challenge 17

Insläpp 17:00, eventstart 19:00
Cirkus, Djurgårdsslätten 43–45, 115 21 Stockholm

Läs mer om Superior Challenge

superiorchallenge.com
http://www.cirkus.se/evenemang/superior-challenge-17


  • 2018-05-18 - 2018-05-19
    16:00 - 23:00


WordPress Themes

Nu har vi flera nya produkter i vår butik Missa inte månadens medlems-erbjudande! Avvisa