Ej TillgängligLansering av Haga HC’s swimrun-bana med Marika Wagner och Ulf Hausmann – kostnadsfritt!

Ej TillgängligLansering av Haga HC’s swimrun-bana med Marika Wagner och Ulf Hausmann – kostnadsfritt!

Nu etablerar Haga Health Club ett centrum för swimrun, simning och triathlon. Den 3 juni är det dags att inviga vår swimrun-bana. Banan består av tre olika slingor och är framtagen av ÖtillÖ-vinnaren Marika Wagner. Under dagen har du möjlighet att vara med på swimrun clinics med Marika, simteknikträning med Ulf Hausmann som är verksamhetsansvarig för simning, swimrun och triathlon hos Haga Health Club. Häng även med på Marikas inspirationsföreläsning om swimrun och multisport. Vi vill ge dig som är nybörjare inspiration och möjlighet att testa swimrun för första gången. Även du som är erfaren swimrunner kommer att få utmaningar genom träna på banan med olika svårigheter.

Vår samarbetspartner, swimrun-dräktmärket ARK är på plats med världens mest innovativa swimrun-dräkter. Du får klämma, känna och testa samt köpa på plats om du hittar något som passar dig. Haga Health Club samarbetar även med Loftahammar Endurance Day (LED) och Swimruncupen Stockholm för att locka fler att prova swimrun.

Lanseringen är samtidigt första tillfället av vår Swimrun-kurs Premium med olika fokusområden. Tio tillfällen med Sveriges och världens mest meriterade swimrunners. Varje tillfälle hålls av en av de mest framgångsrika och erfarna swimrunners. Varje gång blir det ett annat tema så att du kan utvecklas och lära dig något nytt samt inspireras av ett flertal ÖtillÖ-vinnare. Du kan välja att delta på enstaka tillfällen eller på hela kursen.

Schemat för dagen:

9:00-9:30            Marika Wagner och Ulf Hausmann välkomnar. Information om swimrunbanan, utrustning och om dagens program.
ARK och Marika berättar om swimrun-dräkter och swimrun-utrustning. Samling i vanliga kläder vid bryggan bakom Radison Blu Hotellet. Vi byter om efteråt.
9:30-11:30          Ombyte, swimrun clinics med Marika Wagner (teori och praktik) och simteknik för swimrun (teori och praktik) med Ulf Hausmann.
(Vi delar oss upp i två grupper och byter efter halva tiden. Är det kallt värmer vi oss emellan i Hagas lokaler)
11:30-12:30        Ombyte och varm dusch, kolla och testa ARK’s dräkter. Mingla med arrangörerna av Swimruncupen Stockholm  och LED (Loftahammar Endurance Day), och få inspiration och information.
12:30-13:30         Lunch med Inspirationsföreläsning swimrun och multisport av Marika Wagner.
(Vegan Brunch i Radisson Blu hotellet. Haga Health Club har en helhetssyn på en sund livsstil. Träning och näring hör ihop.)

OBS! Ändringar i schemat kan förkomma.

Anmälan: Anmäl dig gratis genom att klicka ”Boka nu” nedan, så vi vet hur många som kommer.
Pris:
Kostnadsfritt evenemang (Lunch betalar du själv på plats till rabatterat pris på 150 kr, ordinarie pris 385 kr, Stockholms mest uppskattade vegansk buffé av toppkvalité)
Förkunskaper: Inga. Du är nyfiken och vill inspireras och testar gärna nya saker. Det går att vara med på utvalda delar eller på hela programmet.
Antal deltagare: 75 platser.
Utrustning: Våtdräkt för swimrun. Lätta skor att simma i (terräng- eller swimrun-skor). Dolme, paddlar och lina går bra men inget måste. Simglasögon och badmössa.
Haga Health Club kan tillhandahålla en del utrustning som paddlar, dolme och lina. Tag med varma kläder. Fryser du lätt kan du gärna ha ett merinounderställ under dräkten.
Övrigt: Ombyte i Haga Health Clubs omklädningsrum. Dusch och bastu ingår.
Frågor: Kontakta ulf.hausmann@hagahc.se eller mobil: 073-8522292

 

  • 2018-06-03
    09:00 - 14:00


WordPress Themes

Nu har vi flera nya produkter i vår butik Missa inte månadens medlems-erbjudande! Avvisa