Missa inte våra nya fullspäckade träningsprogram i vår POWERBOX

Missa inte våra nya fullspäckade träningsprogram i vår POWERBOX

Träna med Sveriges absolut främsta instruktörer

Kom i form och träna i en liten personlig grupp med några av Sveriges absolut främsta instruktörer. Programmen riktar sig till motionärer som vill komma i form eller testa något nytt helt utan krav på förkunskap eller grundträning.

– 10 personer per grupp
– 10 pass
– 2 pass i veckan under 5 veckor
– Varje pass är ca 1 tim

Simon Sköld - MMA-träning - Powerbox
MMA MED SIMON SKÖLD

Träna den ultimata träningsformen MMA i en liten grupp med Sveriges mest folkkära MMA-fighter Simon Sköld. Programmet riktar sig främst till motionärer utan krav på förkunskap eller grundträning. Är du nyfiken på världens mest växande sport och hur nutidens gladiatorer tränar för att komma i form? Då är vårt MMA-program perfekt för dig. Bli en MMA-fighter och kom i form samtidigt som du avnjuter alla fördelarna med det tillfälliga medlemskapet under programveckorna i Haga Health Club.
Läs mer om MMA-programmet här:

Madde Vall - Självförsvar - Powerbox
SJÄLVFÖRSVAR MED MADDE VALL

Träna självförsvar som träningsform och basic fighting-teknik i en liten grupp med Sveriges mest igenkända kvinnliga fighter, Madeleine Vall Beijner. Programmet riktar sig till dig som är nyfiken på ett träningsupplägg som kombinerar självförsvarstekniker med basic fighting i motionsform, utan krav på förkunskap eller grundträning. Vårt Självförsvarsprogram är perfekt för dig som vill bygga självförtroende och komma i form.
Läs mer om Självförsvarsprogrammet här: 

Tonton och Senan - Boxning - Powerbox
BOXNING MED TONTON & SENAN

Träna boxning i en liten grupp med två Sveriges absolut främsta boxare samtidigt som du kommer i form. Programmet riktar sig främst till motionärer utan krav på förkunskap eller grundträning. Är du nyfiken på den traditionella och eleganta kampsporten boxning och vill träna med de främsta boxningstränarna i Sverige? Då är vårt boxningsprogram perfekt för dig
Läs mer om Boxningsprogrammet här:

För mer information, Klicka här:
Eller har du frågor kontakta: reception@hagahc.se eller på telefon: 08-400 127 50WordPress Themes

Nu har vi flera nya produkter i vår butik Missa inte månadens medlems-erbjudande! Avvisa