Swimruncupen Stockholm gästar Haga Health Club 14 augusti

Swimruncupen Stockholm gästar Haga Health Club 14 augusti

Den 14 augusti går Swimruncupen Stockholm av stapeln med deltävling 3.75, i samarbete med Haga Health Club. Tävlingen kommer att äga rum på våra egna swimrunbanor, framtagna av Marika Wagner, i Hagaparken och Brunnsviken. Vi slår ihop vår 5,5 km och 1,8 km slinga, totalt 7,3 km med 5 simningar på ca 1,2 km och 6 löpningar. Elisabet Persdotter Westman startade Swimruncupen 2016 som i år består av fyra deltävlingar, på olika platser i och kring Stockholm, från maj till augusti.

Läs gärna mer här om Swimruncupen, dess regler och tävlingsinfo. Anmälan kostar 295 kr.

Schema

18.30  Samling vid Radisson Blu Royal Park Hotel (bakom hotellet)
19.00  Start. Byt gärna om i Haga Health Clubs lokaler som ligger i själva hotellet. Du har tillgång till dusch och ombyte.

Haga Health Club vill inspirera till en hälsosam livsstil med ’Plant Power’ som enligt forskning har mycket positiva effekter på hälsa och träning. Passa därför gärna på att stanna kvar efteråt och njut av vår växtbaserade ’More Than Meat’ Barbecue – En 100% vegansk grill. Det finns även alternativ för dig som önskar äta en mer traditionell grillmeny. 

Haga Health Club sponsrar priser som lottas ut under kvällen.

Anmälan: https://www.race.se/lopp/swimruncupen-deltävling-3.75/5590/about

För mer information: Kontakta ulf.hausmann@hagahc.se, 073 85 222 92WordPress Themes

Nu har vi flera nya produkter i vår butik Missa inte månadens medlems-erbjudande! Avvisa