PERSONLIG TRÄNARE – PT

PERSONLIG TRÄNARE – PT

Kick starta 2018 med egen PT

Att träna för resultat är svårt. Så svårt att det är mer regel än undantag att människor ger upp. Innan man uppnår når sina mål. Det är ansträngande, utmanande, och svårt att veta hur du ska träna och äta. Eller vad som fungerar och inte. För just dig. Ett sätt att förbättra motivationen, hitta strategier som fungerar, och etablera disciplin är att anlita en personlig tränare hos oss på Haga Health Club

Haga Health Club erbjuder tränare med lång erfarenhet och bred kompetens. Vi vill att din träning med oss skall vara den bästa tiden på dagen samtidigt som du får optimala resultat. Alla, oavsett ålder eller träningserfarenhet har nytta av en tränare som Helt Personligt coachar utifrån förutsättningar och mål. I våra medlemskap ingår det som minst 1 timme med tränare så ta chansen att få ett personligt upplägg i vårt fina gym.

SÅ KOMMER DU IGÅNG

Om du lämnar dina kontaktuppgifter i receptionen kontaktar Träningschef, Stellan Back, dig för att ta reda på vilka tider som passar och om du har önskemål på specifik träningsform eller tränare. Du kan även kontakta Stellan direkt på stellan@hagahc.se eller 070-7274405.WordPress Themes

Nu har vi flera nya produkter i vår butik Missa inte månadens medlems-erbjudande! Avvisa