NU BYGGER VI ÄNTLIGEN WILD & ROYAL CAFÉ!

NU BYGGER VI ÄNTLIGEN WILD & ROYAL CAFÉ!

Entrén till Haga Health Club genomgår för närvarande en omfattande ansiktslyftning. Vi bygger en skön salong med trivsam avslappnad atmosfär där du kan hänga med dina vänner i bekväma sittgrupper. Njut av färskpressade juicer från Wild & Royal Café, eller passa på att inta ett hälsosamt mellanmål i form av plant-baserade råvaror serverade i en ”bowl”.

Smoothie, sallad, gröt, yoghurt − allt som går att servera i en skål blir… just det, en ”bowl”. Trenden kommer från LA och kan tyckas lite märklig, men nog är det något visst med att äta ur en skål. Mysigt, enkelt och märkligt nog lite godare. Prova!

Från Wild & Royal Café går du vidare till SPA och träning åt ett håll, Sports Club åt ett annat, och bakom en tredje dörr utvecklas nya spännande bad- och träningsmöjligheter… Vem vet vad som dyker upp härnäst…

 

Nu händer det mycket på Haga Health Club. Kan du hålla dig undan mycket längre…?WordPress Themes

Nu har vi flera nya produkter i vår butik Missa inte månadens medlems-erbjudande! Avvisa