Vad är väl en brunch på Royal Park…

Vad är väl en brunch på Royal Park…

Det händer mycket på Haga Health Club och vårt vackra hotell!!!

År 2018 blir Radisson Blu Royal Park Hotel något alldeles unikt för Stockholm. Förvandlingen tjuvstartade tidigare under hösten med en state of the art plant-powered brunch baserad på ekologiska råvaror.

Numera fermenteras, krossas, röks, kryddas och mixas ekologiska råvaror på ett tidigare aldrig upplevt sätt i den kungliga parken.

– Vi skapar en matupplevelse som är clean, rockig och alldeles, alldeles underbar, säger Ulrich John, Hagaparkens nye prins.

Ulrich John är måhända ingen riktig prins, men han är mycket annat – entreprenör, idrottare, yogi, filantrop och kanske viktigast av allt, inspiratör – och de egenskaperna passar bättre för den förtrollning som är på gång i Nationalstadsparken. Som huvudman för John & Co leder han arbetet med att utveckla ”hospitality-produkten” och ser en enorm potential på Radisson Blu Royal Park Hotel.

Ny standard

I klartext betyder det att Ulrich John inte tänker lämna något åt slumpen i förvandlingen. Nu ska den här förstklassiska anläggningen gå in i en ny era och sätta en helt ny standard för Stockholm. Den ska upp på nivå med världens allra mest inspirerande urban resorts.

Läs mer  genom att klicka på länken Mat & Dryck nedan!

Källa: Mat & Dryck


WordPress Themes

Nu har vi flera nya produkter i vår butik Missa inte månadens medlems-erbjudande! Avvisa