Dra på träningströjan efter Jul och Nyår!

Dra på träningströjan efter Jul och Nyår!

God fortsättning!

Det är många nyårslöften som berör träning och hälsa och vi hjälper gärna till att infria just dina löften. Kontakta oss så ser vi till att du når dina mål och att du får riktigt kul under tiden. Vår PT Stellan Back passar på att dela några kloka ord inför ditt nya 2018.

1. Sätt rimliga mål och var realistisk. Är det ett tag sedan du tränade är det bra att börja lätt, För tunga övningar och pass kan leda till skador. För många förändringar på en gång är inte bra. Ett steg i taget är bättre.

2. Det ska vara roligt. Att träningen roar dig är viktigt och det ökar ”lusten” att träna. Det spelar ingen roll vad det är. Den bästa träningen är den som faktiskt blir av…

3. Gruppträning ger energi. På de flesta gruppträningspass finns det både ”nya” och ”erfarna” deltagare vilket ger en trygg känsla. Det är alltid go stämning som ger extra energi i början. Positivt att varva med din PT träning.

4. Viktigt att vara tålamodig. Ju mer träning du får i kroppen, desto mer rutin får du. Detta är viktigt för att nå resultat. Planera långsiktigt och stegvis.

5. Vardagsmotion är hälsa. Många pratar om att äta rätt är viktigt, vi håller med! Det är en av grundstenarna. Vila och motion är ytterligare grundstenar till bra hälsa. Ofta tänker vi inte på att vi faktiskt kan välja trappor, promenad till jobbet, gå ut med hunden eller cykla till gymet som uppvärmning.

6. PT – Personlig tränare. Vi rekommenderar att du börjar träna med en personlig tränare. Detta hjälper dig igång samt att du får samtidig koll på ”rätt” sett att träna för just dig. Med rätt stöd och grundförutsättningar är det sedan lättare att fortsätta träningen ensam och nå DINA mål.

Är du intresserad utav att veta mer om Haga Health Club och hur vi kan hjälpa dig så kontakta oss gärna direkt för en kostnadsfri träning och dialog. Mvh Helena Röhlander

 WordPress Themes

Nu har vi flera nya produkter i vår butik Missa inte månadens medlems-erbjudande! Avvisa