Spännande besök av konstnärer på Haga health Club

Spännande besök av konstnärer på Haga health Club

Ni som besöker oss via hotellets huvudentré har säkert märkt att det händer spännande grejer där!

Nu har nämligen konstnären Siri Seger som under många år inspirerats av den svenska naturen arbetat i keramik tillsammans med Anne Hansson som fångats av den otroliga skönheten och elegansen i hästar skapat en fantastisk utställning hos oss och hotellet.

Nu kan ni njuta av både unika målningar och keramik av dessa konstnärer som fått ett allt mer ökat intresse för sina föremål både i Sverige och internationellt. Anne Hansson har även en parallell utställning med en serie polomålningar.

Välkomna att stanna till och titta på deras utställning och vill ni träffa dem på plats så kommer dom att finnas på plats på söndag den 3 december KL 12.00 -14.00 i samband med vår Plant powerd brunch. Kanske ta med familjen på träning, god mat och vernissage på söndag?WordPress Themes

Nu har vi flera nya produkter i vår butik Missa inte månadens medlems-erbjudande! Avvisa