Ät, träna och njut med hela familjen på söndagar hos oss på Haga HC

Ät, träna och njut med hela familjen på söndagar hos oss på Haga HC

Plant powerd brunch på söndagar!

Tänk dig en stor härlig brunchbuffé fylld med allt ifrån bröd, våfflor, ostar, scramble, chiapudding, pannkakor, yoghurt, granola & croissanter till sliders, sötpotatispommes, tuna salad, spaghetti Bolognese, falafel, fräscha sallader och mycket, mycket mer!

Föreställ dig sen att allt detta är helt och hållet veganskt! DET är Radisson Blu Royal Parks nya brunchkoncept!

En buffé fylld med härligheter från växtriket, där smak och njutning står i fokus. En symfoni av brunchrätter som får den nyfikne köttätaren att dela en god måltid med den inbitne veganen och tillsammans ta en runda till. Varmt välkommen till en plantpowerd brunch med hela familjen. Kom och ät, träna och njut i vårt spa. Gör din söndag till en lyx för både familj och kropp.

Söndag 10e december

Pris 395 kr p.p

klockan 12.00-16.00

Ring gärna och boka din brunch på +46 8 624 55 00WordPress Themes

Nu har vi flera nya produkter i vår butik Missa inte månadens medlems-erbjudande! Avvisa