HHC-Bloggen

HHC-Bloggen

Variera din träning och var med i vår tävling på HHC
Jag får ofta beröm för att jag varierar övningarna på mina pass; när mina kunder kommer till mig-om det är till gympan, styrkan, coren, vattenpasset eller om de kommer privat så är sig inget pass det andra likt. Det är alltid något nytt; stort som litet; en övning här, ett vrid här, en fot till höger, en arm upp, tyngre vikt, lättare vikt, kortare moment eller längre…

Varför det är bra att variera sin träning är för att vi är så intelligenta; vi vänjer oss vid det vi gör, vi blir bättre på det vi gör ofta, eller hur, och då blir det också lättare, på alla plan! När vi inte vet vad som kommer eller när vi lägger på vikt eller kör längre eller bara byter teknik så måste alla våra sinnen vara på helspänn; kropp, knopp och själ. Och det är hit vi vill komma; vi vill utmana oss själva, för när vi inte utmanar oss själva så står vi inte ens stilla; vi går bakåt!
Byt övningar själv när du är i gymmet. Det är så lätt att gå till samma maskiner och ta samma vikter; men det räcker med att byta två-tre maskiner för att komma åt andra muskler.
Tränar du med en pt så varierar ofta hon/han det åt dig, annars be om variation! Våra pt:s på HHC skräddarsyr dina pass och manar dig hela tiden att komma närmare ditt mål om att bli starkare, mer uthållig eller smidigare och för att det ska ske måste en utveckling hela tiden ske.

Träna också olika sorters träning; gym-med olika maskiner och vikter, gruppträning- och variera den med styrka, yoga och vatten.
Spring och cykla inne OCH utomhus- att träna i olika sorters terräng är guldvärt! 
Många av våra medlemmar tar en löprunda här längs Brunnsviken och sedan kommer de in och kör antingen ett pass i gymmet eller några längder i poolen.
Du kommer märka en stor skillnad i kroppen och det är också roligt att variera, att byta. Variation kan också göra att det du alltid tränar känns som nytt då du återkommer till det efter några veckor!

Tävlingsdags på Haga Health Club:
Under november månad har vi en tävlingsutmaning för våra medlemmar där du har möjlighet att vinna en avkopplande helkroppsmassage. Utmaningen är enkel och består i att gå på så många av våra härliga gruppträningsklasser som möjligt.
Alla medlemmar som, vid månades slut, närvarat vid minst 12 st klasser är med i utlottningen av en helkroppsmassage.
Observera att du måste boka in dig på gruppträningsklasserna minst fem minuter innan de startar för att kunna tillgodoräkna dig passet i tävlingsutmaningen.
Lycka till!

Avslutningsvis; Det ska vara lite överaskande att gå på, i alla fall mina pass; men det som alla vet att de får, som går hos mig, är att hela kroppen gås igenom; från topp till tå; och mitt mål är alltid att när du lämnar min sal så ska din kropp vara starkare, friskare, gladare och fastare!

Varmt välkomna till oss på Haga Health Club

FannyWordPress Themes

Nu har vi flera nya produkter i vår butik Missa inte månadens medlems-erbjudande! Avvisa