”Du blir bra på det du tränar!”

”Du blir bra på det du tränar!”

En enkel regel med träning är att du blir bra på det du tränar och ju närmare utförande du gör på gymmet ju mer kan du dra nytta av din träning i vardagslivet. Om  du tex planerar att åka i skidbackarna snart är det en bra idé att träna upp styrka och mjölksyratålighet i benen innan så att du inte begränsar kvalitets tiden i backen. Vill du vinterträna för att bli en bättre golfare fokuserar du mera på rörlighet och rotationsstyrka i bålen. Om du inte vet hur du skall träna för att nå bästa resultat rekommenderar jag att du bokar tid med någon av oss tränare på Haga så får du utöver god hälsa även önskade prestations ökningar.

Benträning inför kommande skidsäsong!WordPress Themes

Nu har vi flera nya produkter i vår butik Missa inte månadens medlems-erbjudande! Avvisa