Haga Hc på Rolling Stones

Haga Hc på Rolling Stones

Haga HC i samarbete med Rolling Stones

Det är äntligen dags för konsert och stort event för oss på Haga HC, efter kvällens konsert så bär det av mot Cafe Opera och Rolling Stones afterparty! Där kommer vi att presentera vårt fantastiska gym och spa för över 2 000 VIP inbjudna gäster och givetvis har vi med oss ett UNIKT erbjudande!

Spelglädjen glöder i ”Midnight rambler” fick igång hela konserten

Är det inte sådana ögonblick man jagar efter varenda gång man ser stora band som Stones, att medlemmarna ska börja flina åt varandra, att de ska bry sig på riktigt, att de ska visa varför de blev världens största rockband, att de ska förlora sig själva i musiken och att Jagger spontant ska skrika ”Wooo”?

Och det är precis det bandet, den spelglädjen och den spirituella glöden som forsar fram i ”Midnight rambler”. Det går inte att slita ögonen från skådespelet. Vad har det där gömt sig innan? Vad väntade de på?
Och det fortsätter i ”Street fighting man”. Och det stannar inte upp i ”Start me up”, ”Brown sugar”, ”Jumpin’ Jack flash”, ”Gimme shelter”…

Mick Jagger är den självklara energigeneralen. Ron Wood levererar de bästa solona. Charlie Watts kan, som i slutet av ”Paint it black”, fortfarande mullra hårdare än de flesta. Keith Richards, som ibland har svårt att hitta in i musiken ordentligt, återfår sin unika tajming.

Rolling Stones dyker fortfarande upp i mångas hörlurar under träningspassen och en sak är säker ! – Hos oss på Haga HC är dom alltid välkomna.WordPress Themes

Nu har vi flera nya produkter i vår butik Missa inte månadens medlems-erbjudande! Avvisa