Juni 14 – Fira yogadagen tillsammans med Jivamukti Yoga och Djurens Rätt

Juni 14 – Fira yogadagen tillsammans med Jivamukti Yoga och Djurens Rätt

FIRA INTERNATIONELLA YOGADAGEN TILLSAMMANS MED JIVAMUKTI YOGA OCH DJURENS RÄTT

Jivamukti Yoga är ett integrerat system för utövandet av yoga grundat på fem pelare – och en av dessa är Ahimsa, en icke-våldsam och medkännande livsstil som tar hänsyn till alla djur och miljön. Den betonar etisk veganism och djurs rättigheter.

Tillsammans med Jivamukti Yoga Stockholm firar Djurens Rätt den Internationella Yogadagen med en öppen klass i deras vackra lokaler i Frösundavik (i Hagaparkens norra del). Djurens Rätts förbundsordförande, Camilla Björkbom, kommer finnas på plats för att prata djurrätt och organisationens värderingar. Sedan följer en yogaklass på 75 minuter som på djupet förklarar filosofin inom Jivamukti.

Boka in dig på EVENTBRITE för att medverka

Varmt välkomna till mattan,
Jivamukti Yoga STHLM & Djurens Rätt

www.djurensratt.seWordPress Themes

Nu har vi flera nya produkter i vår butik Missa inte månadens medlems-erbjudande! Avvisa